Allerød-Lynge

Allerød-Lynge

– de grønne spejdere i Allerød kommune

Spildop

Allerød- Lynge gruppe er aktiv i Spildopmagerne og en stor del af gruppens indtægter stammer fra det frivillige Spildoparbejde.

Tilskuddet fra spildoparbejdet har gennem tiden givet vores spejdere mulighed for udenlandsture til bl.a. Grønland, Norge, Sverige, Schweitz. Vores bævere og ulveunger får altid nogle spændende ture og bl.a. udflugter på den årlige sommerlejr. Derudover har enkelt personer fået tilskud til udenlandsrejser og Jamboreer.

Derfor er det vigtigt at alle medlemmer og forældre i gruppen, i løbet af året er med til at give en hånd med Spildoparbejdet. Vores gruppe har besluttet at de spejdere og forældre, der hjælper med Spildoparbejdet, får 100 “grønne penge”, der kan bruges som betaling for ture.

Spildopindsamling

På de lørdage, hvor der er Spildop indsamling, skal der bruges 1 chauffør/arbejdsmand til kassebil (alm. Kørekort) og en arbejdsmand .

Chaufføren samt arbejdsmand mødes kl. 9.00 på Spildop pladsen, Nordkranvej i Vassingerød og der hentes effekter efter den liste som er udleveret. Arbejdet er typisk færdig kl. 12. 

Hver deltager (ulv, junior, trop, forældre) kan ”hæve” kr. 100,- i grønne penge.

Grønne penge kan bruges til at betale ture og lejre.

 

Slusen

Rummet på genbrugspladsen hvor der stilles spildop-effekter kaldes slusen. Vores gruppe skal tømme slusen i gennemsnit 1-2 dage pr uge – hele året. Arbejdet med at tømme slusen består i at flytte genbrugsting fra rummet og ind i lagerhallen bagved.

På hverdage er det typiske fra kl. 17-18 og i weekender er det kl. 16 -18.

En forældre og et barn tjener tilsammen 100 grønne kroner.

Doodle tilmeldinger til spildopindsamlinger og slusen sendes ud af Ghita Gruppeleder

 

P-vagter

På udvalgte tirsdage skal vi stille med p-vagter til Gladgården i Lynge. P-vagterne hjælper de besøgende med at parkere de rigtige steder.  En p-vagt er fra kl. 18.45 – 20.30

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*